Daniel Wiklund ny P19-tränare i AIK Fotboll

2019.11.20, kl 14:00
AIK Fotboll har anställt 46-årige Daniel Wiklund som ny ansvarig tränare för AIK:s P19-lag som spelar i P19 Allsvenskan. Daniel tillträder rollen den 1 januari 2020.
dw-twitt

Daniel Wiklund.

Daniel Wiklund, född 1973, har tidigare innehaft tränaruppdrag för bland annat Åtvidabergs FF samt Eskilstuna United DFF och kommer senast från ett uppdrag som fotbollsinstruktör på  Rekarnegymnasiet i Eskilstuna. David har högsta tränarutbildningen UEFA Pro.

– Rekryteringsprocessen har utgått efter vår utvärdering från såväl årets verksamhet, men även i ett lite längre perspektiv, vilket i sin tur ledde fram till en tydlig kravspecifikation. Jag skulle beskriva Daniel som en tränare som är väldigt metodisk och skicklig i sitt ledarskap, vilket gör att vi är väldigt nöjda med att han förstärker vår personalgrupp inom akademin med fokus på att leda vårt flaggskepp och äldsta lag, säger AIK Fotbolls akademichef Johannes Wiklund.

– Jag ser fram emot att få börja arbeta med spelarna tillsammans med det övriga teamet och organisationen. Jag känner mig samtidigt ödmjuk inför uppgiften och privilegierad att få vara med och göra skillnad i AIK Fotboll, säger Daniel Wiklund.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll