2018.04.25, kl 16:48

Veckans nätverkspartner VE Sten

AIK Fotboll fortsätter att berätta om alla de företag som ingår i AIK Fotbolls Nätverk. Den här veckan står vår trogna partner VE Sten i Fokus. Vi träffade Mikael Stjernborg delägare av VE Sten som berättar om deras engagemang för AIK Fotboll i allmänhet och i synnerhet för AIK Fotbolls ungdomsverksamhet och dess sociala betydelse.

Varför samarbetar ni med AIK? 

Från början handlade vårt samarbete med AIK om att vi som företagsledare ville synas tillsammans med laget vi älskar, en rent egocentrisk inställning där vi också kände att vi kunde stötta klubben.

Detta har dock förändrats med åren och istället blivit en plattform för vårt representationsarbete där vi genom vår säljorganisation tillsammans med kunder och leverantörer nyttjar möjligheten till att via spelschemat och med våra platser i restaurangen boka upp tillfällen för att äta och dricka gott samtidigt som man avnjuter en match och då även vårdar och bygger dessa relationer.

Detta tillsammans med att vi med de övriga nätverksföretagen hittat en ingång till relation, genom kärleken till klubben, och då gjort att vi genom åren både fått nya betydande kunder och leverantörer.

Vad tror ni om säsongen 2018? 

Vad vi tror och vad vi vill är inte alltid samma sak men vi är försiktigt optimistiska till att det i år kanske kan vara så.

Vi vill som alla år vara med i absoluta toppen och i slutändan få vara med och se klubben lyfta Lennart Johanssons pokal och med tanke på den trupp vi just nu har på pappret så både tror och hoppas vi att Norling kan få dem att leverera på planen så att detta blir veklighet i slutet på året.

Ert engagemang i AIK Ungdom? 

Som AIK:are är vi otroligt stolta över det sociala arbete som bedrivs i AIK Ungdom.

Både den sportsliga delen med att skapa förutsättningar för ungdomar att få utöva idrott men även den fostrande delen gällande AIK Stilen samt den sociala tillhörigheten och löftet om att få vara en del av verksamheten tills det att man fyller 18 år, oaktat sportslig talang, är något vi värderar väldigt högt och är stolta över att kunna stötta för att således vara en del av en positiv social kraft i samhället.

Ungdomsidrotten bygger till otroligt stor del på ideellt engagemang där vi känner att de ekonomiska resurser vi kan bidra med verkligen kan göra skillnad och hjälpa till att fortsätta bedriva denna viktiga och inkluderande sociala verksamhet.

Berätta om ert företag

Vi är ett specialist företag inom natursten som handlar med, tillverkar, säljer och monterar sten i och för   byggbranschen både till proffs och konsument.

Vi grundades 1938 och är idag två aktiva bolag i en liten koncern, VE Sten AB som arbetar med handel och tillverkning av natursten samt Valter Eklund Stenentreprenader AB som utför just entreprenadarbeten med natursten som huvudbas.

Vi är primärt aktiva i Stockholm och Mälardalen men säljer och utför arbeten i hela landet och även till viss del även internationellt.

Koncernen har ca 50 anställda och en årsomsättning på ca 115 miljoner SEK.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll