2017.08.22, kl 15:42

Välkomna till Derbyland innan AIK - Djurgården!

Söndagen den 27 augusti, kl 15:00 tar AIK emot Djurgården i ett allsvenskt toppmöte hemma på Friends Arena. Utanför arenan kommer det dagen till ära att vara ett Derbyland med Gnagis som är på plats innan avspark för att välkomna alla besökare till Stockholmsderbyt.

På Derbylandet kan man hoppa i AIK-hoppborgen och prova lyckan i fiskdammen samt spela fotbollsspel och delta i roliga tävlingar och aktiviteter.

Stadium har sin skottborg redo för de som vill testa sina pricksäkerhet och de första 100 får ett pris.

AIK Shop finns som vanligt på plats så att ni kan handla era svartgula tröjor, mössor, halsdukar och mycket annat! Titta gärna på AIK Shops utbud på hemsidan innan ni kommer till arenan.

På scenen gästar AIK-profiler med derbysnack inför matchen samt tippar vilka som vinner derbyt. Missa inte bland annat Andreas Andersson vid 14-tiden.

Solna Ungdomscafé finns på plats och berättar om sin verksamhet bredvid Skytteholms IP.

Vi startar upp kl 13:00 och avslutar strax innan matchstart så att vi alla hinner in i tid till matchen för att stötta laget till tre poäng. Biljetter till derbyt AIK – Djurgården den 27 augusti köps enklast via denna sida. Det är även billigare att köpa biljetter online än på plats under matchdagen.

Varmt välkomna både till Stockholmsderbyt AIK – Djurgården och till Derbyland innan avspark!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll