I april 2019 meddelade AIK Fotboll att man var överens med IF Brommapojkarna och Jack Lahne om ett låneavtal som sträcker sig till och med den 31 juli 2019.

• Längd
  • Vikt
  • Födelseort
    Lusaka, Zambia

Jack Lahne, född den 24 oktober 2001 i Zambias huvudstad Lusaka, inledde som femåring sitt fotbollsspelande i IF Brommapojkarnas knatteskola 2007 och fortsatte hela vägen upp till A-laget i klubben. A-lagsdebuten skedde i Svenska cupens semifinal 2016/17 då BP mötte IFK Norrköping FK (0–4) på Östgötaporten den 19 mars 2017. Lahne inledde på bänken i tröja nummer 25 under tränaren Olof Mellbergs ledning och byttes i den 82:a minuten in då han ersatte Kevin Kabran. Den 17 juni 2017 meddelade BP att parterna kommit överens om ett seniorkontrakt som löpte över säsongen 2020. Det blev under 2017 inhopp i sex matcher i Superettan då BP slutade på första plats, fyra poäng före Dalkurd FF, och åter kvalificerade sig för Allsvenskan.

Debutmålet för BP kom borta mot Åtvidabergs FF (5–0) inför 2 157 åskådare på Kopparvallen den 22 juli 2017 då han fastställde slutresultatet i den 90:e minuten. Målet gjorde honom till den yngste spelaren genom tiderna som svarat för ett tävlingsmål i BP:s herrlag då han var 15 år och 271 dagar gammal. Lahne spelade även elva matcher från start för klubbens U19-lag i U19 Allsvenskan Norra och svarade för fem mål då BP vann serien hela 15 poäng före tvåan Täby FK.

2018 spelade Jack Lahne 19 matcher, varav sju från start, för BP i Allsvenskan och han svarade för fyra mål. Debuten i landets högsta serie skedde borta mot Hammarby (0–4) inför 20 630 åskådare på Tele2 Arena i Stockholm den 16 april 2018 då han inledde på bänken innan han ersatte Eric Johana Omondi i den 65:e minuten. De fyra målen i Allsvenskan kom hemma mot Dalkurd FF (2–1), borta mot Kalmar FF (1–1), hemma mot Hammarby (2–4) och hemma mot Trelleborgs FF (3–0). BP slutade på 14:e plats i tabellen och ställdes i kvalspelet mot Athletic FC Eskilstuna där man vann det första mötet med 1–0 på bortaplan efter att Jack Lahne svarat för segermålet i den tolfte minuten, men föll med 1–2 i returen på Grimsta IP och tvingades lämna serien med minsta möjliga marginal. Lahne spelade båda kvalmatcherna från start. Han spelade även en match från start i Svenska cupen 2018/19, borta mot Friska Viljor FC (3–1) där Lahne gav bortalaget ledningen i den sjätte minuten samt tre matcher med U19-laget där han också målade en gång.

Debuten i det svenska P15-landslaget skedde den 20 september 2016 då Sverige tog emot Norge (4–2) i en landskamp på Siljansvallen i Leksand. Jack Lahne inledde på bänken i tröja nummer 18 under  förbundskapten Magnus Wikmans ledning och byttes in i den 74:e minuten då han ersatte Helmer Andersson. Det första målet kom två dagar senare då Sverige återigen mötte Norge (2–3), denna gång på Prästholmens IP i Mora. Jack Lahne spelade från start och svarade för 1–1-målet i den 13:e minuten och även 2–2-målet en kvart senare. Det har inför 2019 blivit spel i tre U19-landskamper och 18 U17-landskamper.