Damerna vann i Skellefteå

2019.06.30, kl 16:47
AIK:s damlag tog under söndagen en ny trepoängare då man besegrade Morön BK med 3-0 på Skogsvallen i Skellefteå. AIK:s mål gjordes av Therese Simonsson (2) och Nicole Odelberg Modin.

Lagen möttes senast den 6 juni 2019 och då vann AIK hemma på Skytteholms IP i Solna med 4-2 efter bland annat tre mål av Therese Simonsson. I den 22:a minuten tog tredjeplacerade AIK ledningen på Skogsvallen, detta efter att Nicole Odelberg Modin skjutit i ribban och AIK:s skyttedrottning Therese Simonsson påpassligt varit först framme på returen och satte den i mål. Resultatet stod sig till pausvilan och i den 68:e minuten ökade Nicole Odelberg Modin på till 2-0 och gav AIK extra andrum. Med nio minuter kvar av ordinarie tid slog Wilma Ljung Klingwall ett perfekt inlägg till Therese Simonsson som satte dit pannan och 3-0 var ett faktum. De tre poängen innebar att AIK gick upp på samma poäng som andraplacerade Hammarby IF FF.

Lördagen den 6 juli 2019 spelas den sista omgången innan sommaruppehållet i Elitettan och AIK tar emot Sundsvalls DFF hemma på Skytteholms IP och det är fri entré.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll