Ändringar i samarbetsavtalet med Voky

2024.10.08, kl 08:01
AIK Fotboll och Voky har under en period suttit i omförhandlingar gällande justeringar i parternas samarbetsavtal. Den processen är nu färdigställd och det uppdaterade avtalet innebär att AIK får utökad möjlighet att ta in fler leverantörer än de utvalda som finns idag. Även Vokys huvudpartnerskap justeras från och med 2025. I stället går Voky in som affärspartner till AIK Fotboll.

– Först och främst vill vi uppmärksamma och tacka Voky som varit förstående och lösnings-orienterade i slutfasen av den här processen. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans, samtidigt som vi utvecklar våra samarbeten med andra leverantörer, säger AIK Fotbolls Merchandise Manager, Niklas Johansson.

– Vi har haft ett givande samarbete med AIK och vi ser fram emot att bidra och vara delaktiga i den fortsatta resan framåt. Det uppdaterade avtalet tillgodoser båda parters behov och kommer vara en bra stomme för det fortsatta samarbetet, säger Vokys VD, Adam Zollner.

Den 3 juni 2022 meddelade AIK Fotboll att klubben ingått avtal med merchandise-leverantören Voky. Samarbetet omfattar leverans av produkter och lagerhållning, samt ett huvudpartnerskap för Voky med klubben.

Efter en gemensam omförhandling har parterna nu enats om ett nytt avtal. Förändringarna innebär att Voky går från huvudpartner till affärspartner, samtidigt som AIK får möjlighet att samarbeta med fler leverantörer.

Voky fortsätter som leverantör till AIK Fotboll och parterna har enats om en inköpsmodell. Samtidigt fortsätter samarbetet kring lagerhållning och logistiken för AIK Fotbolls E-handel utan förändringar.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll