Bli partner

Partnerskap skräddarsytt efter era behov

Som partner till AIK Fotboll finns det mängder av möjligheter för ditt företag.

Med Sveriges starkaste varumärke inom sport samt Nordens största räckvidd vet vi att vi kan hjälpa er att nå era mål. Vår partnerpyramid är klassificerad efter vilken effekt ni kan åstadkomma på nationell respektive lokal nivå.

Vi på AIK Fotboll söker ständigt intressanta samarbeten, vi vet att sponsring fungerar, detta är ett perfekt tillfälle att omfamna den nationella kärleken för fotboll.

Partnerpyramiden för AIK Fotboll

 

Pyramid

Huvudpartner

Den viktigaste partnern till klubben. Innehåll: Titelsponsor, bröstsponsor på tröjan, exponering i TV och på arena, exponering av logga, aktivering genom spelare, hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

Exklusiv Partner

Innehåll: Exklusivitet inom er affärssektor, titelsponsor, exponering på tröjan, exponering i TV och på arenan, exponering av logga, aktivering på hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

Partner

Innehåll: Titelsponsor, exponering på arenan, aktivering på hemsida och sociala medier samt hospitalitybiljetter.

CSR Partner

Ett värdefullt sponsorpaket som möjliggör ditt företag att kommunicera ut företagets sociala ansvarstagande och bygga företagets image. Innehåll: Titelsponsor, gemensam partnerpresentation på arenan, sociala aktiviteter med spelarna, biljetter och digitala kampanjer.

Nätverket

Mer än bara en biljett – access till ett exklusivt nätverk under säsongen.

Innehåll: Inbjudningar till olika exklusiva sponsringsevent, speciella B2B-tjänster, exponering i nyhetsbrev och matchprogram.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019