Vinnare av AIK Ungdomsfotbolls Hederspris

2019.11.18, kl 13:45
AIK Ungdomsfotbolls hederspris delas sedan 2014 i samband med den årliga ledarfesten till en ledare som gjort stora insatser för AIK Ungdomsfotboll.

I år utsågs två mottagare av hederspriset, Loriann Ailinpieti och Åke Uneskog.

Motivering Loriann Ailinpieti
Priset går till en genuin föreningsmänniska som varit aktiv i vår ungdomsverksamhet i många år. Hon ställer alltid upp och hennes positiva inställning smittar av sig på omgivningen. Hon är rak, ärlig och har ett engagemang utöver det vanliga. Med mycket kärlek och stort nöje tilldelas Loriann Ailinpieti AIK Ungdomsfotbolls Hederspris 2019.

Motivering Åke Uneskog
Priset går till vår absolut störste glädjespridare. En profil som inte enbart bidragit med stor energi och engagemang utan också en passion för att öka våra intäkter på bland annat Bingolotter, Gräsroten och 50/50-lotten. Han är urtypen för begreppet eldsjäl och föreningsmänniska. Ett stort grattis till Åke Uneskog som mottagare av AIK Ungdomsfotbolls Hederspris 2019.

Det är en stor ära att dela ut AIK Ungdomsfotbolls Hederspris 2019 till dessa eldsjälar för lång och trogen tjänst, ett STORT GRATTIS säger vi till Loriann Ailinpieti och Åke Uneskog.

Text: AIK Ungdomsfotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll