Supporterinformation: BK Häcken - AIK

2020.07.21, kl 11:00
Onsdagen den 22 juli 2020 beger sig AIK till Bravida Arena i Göteborg för match mot BK Häcken. Mötet tillhör den tionde omgången av Allsvenskan och avspark sker kl 19:00.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

BK Häcken – AIK | Allsvenskan 2020 | Omgång 10:30.

När?

Onsdagen den 22 juli. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Bravida Arena i Göteborg. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds på Dplay. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon Matchens vara?

Ja, håll utkik på aikshop.se under onsdagen efter ett grymt erbjudande på underdelar (byxor, shorts, tights).

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Köp en fiktiv matchbiljett till nästa hemmamatch (söndagen den 26 juli mot Djurgården). Då är du dessutom med och tävla om spelartröjor från den aktuella matchen. Fullständiga tävlingsregler och resultat från tidigare hemmamatcher hittar du här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Du kan även köpa biljettvouchers till framtida AIK-matcher på Friends Arena. Vouchern fungerar som ett presentkort på valfri hemmamatch i Allsvenskan när publik återigen är tillåtet på våra arrangemang.

Vill du hellre stötta AIK Fotboll med ett engångsbelopp finns möjligheten att swisha valfri summa till nummer 123 115 95 73.

Något mer värt att veta inför avspark?

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll