BenQ ny huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll

2020.06.09, kl 12:00
AIK Fotboll kan med stolthet och glädje idag meddela att BenQ är ny huvudsamarbetspartner till klubben och avtalet löper över de tre kommande säsongerna.

Annons:

– Vi är mycket glada och stolta att under rådande omständigheter i samhället kunna teckna och välkomna en ny huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll. Nu ser vi fram emot att progressivt arbeta tillsammans med BenQ och att därmed skapa värden både inom och bortom det tecknade avtalets längd, säger AIK Fotbolls Klubbdirektör Björn Wesström.

– Vi är såklart exalterade över att samarbeta med AIK Fotboll de kommande åren. Målet för BenQ är alltid att vara en integrerad partner som stöttar utvecklandet av verksamheten. I AIK Fotbolls fall ska det bli extra spännande att se resultatet genom hela klubben, från U- till A-lag för dam och herr både på och utanför planen, säger Bo Cramér, Managing Director, BenQ Nordic AB.

Avtalet mellan parterna avser ett fullskaligt partnerskap mellan hela AIK Fotboll och BenQ. Samarbetet inkluderar exponering, synlighet, aktiveringar samt affärsmöjligheter och sträcker sig över säsongen 2022. Som en del av samarbetet kommer BenQ att synas på AIK Fotbolls matchtröjor för herrlaget, damlaget och ungdom. BenQ kommer även att exponeras på AIK Fotbolls ställ via EA Sport Fifa samt med AIK Fotbolls e-sport.

BenQ kommer även att vara en CSR-partner till AIK Fotboll gällande Svartgul Julafton som genomförts sedan 2017.

Om BenQ
BenQ är en världsledande leverantör av integrerade teknologier, digitala livsstils och företagsprodukter. BenQ-produkterna innefattar digitala projektorer, professionella monitorer, interaktiva storformatskärmar och unika möteslösningar med Instashow.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll