Anmäl dig till försäsongselvan

2018.12.10, kl 09:51
Vill du jobba med AIK Fotbolls årskortskampanj? Anmäl dig till försäsongselvan. Årskortskampanjen inför säsongen 2019 är redan i full gång. Förra veckan lanserade AIK Fotboll Evighetskortet som en symbol för AIK-supportrars livslånga kärlek till klubben. Nu tar vi kampanjen in i nästa fas med en rekryteringsannons.

Säsongen 2018 har handlat mycket om ordet ”Tillsammans” som en faktor för AIK Fotbolls framgång – på och utanför planen. Den känslan vill vi ta med oss in i årskortskampanjen inför 2019. Kampanjen som döpts till ”Med dig vill jag leva” handlar om hur AIK är en konstant genom livets alla skeenden, men den bygger också på att vi med gemensamma krafter kan nå långt över våra förväntningar. Vi har satt upp en målsättning om 12 000 sålda årskort till den allsvenska premiären och för att nå dit behöver vi att alla hjälps åt.

Det första steget vi tar är att skapa en kampanjgrupp. Vi kallar den för Försäsongselvan. Det är de som kommer att representera AIK under försäsongen, det är de som kommer att vara ”laget” som driver klubben framåt mot målet. Idén är att samla individer inom olika områden. Det kan handla om PR, events, grafisk design, telefonförsäljning eller direktmarknadsföring. Vi behöver alla möjliga olika kompetenser! Gruppen kommer sedan att fungera som stöd och resurs för supportrar som vill bidra till en ökad försäljning av årskort i sin egen närregion, nätverk eller vänskapskrets. Samtidigt som man också verkar för att ta fram eget material och aktiviteter. Gruppen kommer att träffas ungefär varannan vecka.

Är du intresserad av att vara en del av Försäsongselvan eller vill du nominera någon som du tror skulle vara rätt person? Vill du hjälpa till på annat sätt med årskortsförsäljningen? Hör av dig till Fredrik Söderberg på fredrik.soderberg@aikfotboll.se innan den 18 december med en intresseanmälan.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll