AIK - Östersunds FK i den allsvenska premiären 2019

2018.12.11, kl 15:18
Helgen 30-31 mars sparkar den herrallsvenska fotbollssäsongen 2019 igång. Nu står det klart att AIK Fotboll, som går in i säsongen som regerande svenska mästare, inleder med att välkomna Östersunds FK hemma på Friends Arena. Exakt speldatum och avsparkstid är ännu inte fastställt.

Svenska Fotbollförbundet presenterade under tisdagen spelordningen för Allsvenskan 2019. Observera att spelschemat är preliminärt och att inga avsparkstider ännu är fastställda.

Klart står dock att AIK kommer att premiärspela hemma på Nationalarenan Friends Arena mot Östersunds FK. I omgång två väntar sedan IFK Norrköping på bortaplan innan en ny hemmamatch väntar i omgång tre, mot IK Sirius. Övrigt att notera är att det första derbyt för AIK:s del är schemalagt till omgång åtta, på Tele2 Arena mot Djurgårdens IF. I omgång tolv kommer Hammarby IF på besök till Solna och Friends Arena.

Inom kort kommer du att kunna se hela spelschemat för 2019 här på hemsidan, under fliken Lagen i menyn här ovan. När en match väl har fastställts kommer schemat att uppdateras. Vi kommer även att kommunicera detta via våra sociala kanaler.

Du kan redan nu säkra din plats till premiären, hemmaderbyna och alla andra matcher på Friends Arena nästa år genom att köpa årskort för 2019 via den här länken!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll