Hembla

AIK Fotboll har tillsammans med CSR-partnern Hembla (tidigare D.Carnegie & Co) under 2017 och 2018 bedrivit nattfotboll längs blåa linjen i Stockholm, samt fotbollscamper i Huddinge, Sollentuna och Jordbro med ett mycket gott resultat.

Dessa aktiviteter har varit enormt uppskattade och välbesökta, men framförallt levt upp till det uppsatta målet att möta ungdomarna på ett positivt sätt med fotbollen som bas.

– Fotbollen förenar människor och skapar positiva möten mellan personer som kanske annars inte skulle mötas. Och för oss att finnas och vara tillgängliga längs exempelvis blåa linjen är otroligt viktigt. Vi är väldigt glada över att Hembla vill göra detta tillsammans med oss, säger Jens T Andersson, klubbdirektör i AIK Fotboll.

AIK Fotboll vill vara en positiv kraft i samhället som förenar och skapar samhörighet. Att vi då tillsammans med Hembla lyckats åstadkomma det är något vi fäster ett stort värde i och vi hoppas på att kunna utveckla detta samarbete och fortsätta att bidra till ett mer öppet samhälle över tid.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019