Stockholmsalliansens pris 2017

2017.10.20, kl 12:10
Stockholmsalliansen har funnits sedan 1940-talet där AIK, Djurgårdens IF och Hammarby IF har samarbetet i olika frågor. Stockholmsalliansen delar ut ett årligt pris till förtjänta personer. I kriterierna för priset ligger jämställdhet, framåtsyftande, nyskapande samt att ge inspiration och stimulans till nya arbetssätt. I samband med matchen AIK - Jönköpings Södra IF delades Stockholmsalliansens pris ut till Amina Abbas och Max Bergander från AIK Fotboll.

Amina Abbas och Max Bergander fick priset för deras engagerade värdegrundsarbete framförallt för arbetet med Fair Play-corner. Fair Play Corner tydliggör AIK Stilen i AIK Ungdomsfotbolls externa aktiviteter och sprider en positiv anda. Det är ett positivt koncept som verkligen visar på styrkan i en förening och också fördelarna med en tydlig och synlig värdegrund.

Priset delades ut i halvtid i den allsvenska matchen AIK – Jönköpings Södra IF på Friends Arena. Stockholmsalliansen representerades av Nils-Olof Zethrin, ordförande i Stockholmsalliansen tillsammans med Jonny Jergander, Stockholmsalliansen och AIK:s huvudstyrelse.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll