2017.02.16, kl 16:30
AIK Fotboll kan meddela att söndagens match i Svenska cupen mellan AIK och Gais nu är helt slutsåld på samtliga AIK-sektioner. För entré på matchen gäller endast de nedladdade matchbiljetterna, inte det fysiska årskortet. Avspark sker söndagen den 19 februari, kl 14:00.

Observera att i och med att matchen är slutsåld:
– Det kommer INTE att finnas någon biljettförsäljning på plats på söndag.
– Det kommer INTE att finnas några tillgängliga returer på plats på söndag.
– Årskortsinnehavare som har laddat ner er biljett ska använda biljetten för entré på söndag, årskortet gäller INTE som entré.
– Barn under fem år som i vanliga fall välkomnas in utan matchbiljett kommer tyvärr INTE att kunna tas med på söndag då matchen är slutsåld, detta med anledning av säkerhetsföreskrifterna gällande tillåten publikkapacitet. Läs mer om AIK Fotbolls ålderskategorier på denna sida.

Vi hoppas att alla i AIK-familjen hjälper till att sprida denna information så att ingen årskortsinnehavare utan matchbiljett i onödan beger sig till arenan. För er som inte har matchbiljett rekommenderar vi att ni köper hem matchen från C More via denna sidan då en betydande del av summan går till AIK Fotboll.

AIK har sedan våren 2013 spelat gruppspelsmatcher i Svenska cupen på Skytteholms IP och söndagens match är den första som är helt slutsåld i förväg. De 70 biljetterna som fanns tillgängliga i morse försvann på mindre än tio minuter vilket visar på det stora intresset inför AIK:s kommande tävlingssäsong.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll