Rapport från medlemsmöte

2018.01.17, kl 07:15
Den 11 januari 2018 genomförde AIK Ungdomsfotboll ett första medlemsmöte för säsongen i Solna Gymnasiums aula med presentation av verksamheten och information om en del nyheter inför det kommande året.

Här finns en summering av några av de områden och frågor som gicks igenom under kvällen.

Leif Karlsson, sportchef AIK Ungdomsfotboll inledde mötet med att välkomna närvarande medlemmar och berättar om den planerade dagordning för kvällen.

Några av besökarna under mötet var Per Bystedt (ordförande AIK Fotboll), Lars Ekholmer (ordförande StFF) och Cecilia Wahlman (ledamot AIK huvudstyrelse).

– Vision, verksamhetsidé, övergripande mål samt några viktiga nyheter, exempelvis höjning av åldern för starten av akademin från P9 resp F11 till P/F13 år, tydlig inriktning på lärandemiljö och motivationsklimat samt utökad satsning på akademin P/F 13-19 år. Ny chefstränare för flickverksamheten Malin Ericsson.
– AIK Stilen, våra grundläggande värderingar/Max Bergander.
– Flickverksamheten, Mark O’Sullivan, ny samordnande tränare för flicklag. Mark har även samma roll på P8-12.
-Pojkverksamheten/Dennis Hörtin.
-Ungdomsakademi pojk/U19, Elie Mineirji och Marti Cifuentes, ny tränare U19.
– Forskning och utveckling. Inrättande av en avdelning för forskning och utveckling/Peter Wennberg, James Vaughan, Mark O’Sullivan, samt chefstränare inom AIK U.
– Peter Wennberg, berättade om sitt nya uppdrag som utvecklingschef med bland annat ett övergripande ansvar för innehåll i AIK:s spelarutvecklingsplan samt metodik i träning och match.

Vi tackar er som var närvarande på mötet och är det någon som vill ha mer information så finns vår verksamhetsplan samt kontaktuppgifter till ledande befattningshavare på denna sida.

Text: AIK Ungdomsfotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll