Ny samarbetspartner till AIK Fotboll

AIK Fotboll presenterar med stor glädje en ny samarbetspartner som förutom att sponsra klubben och ungdomsturneringen Lennart Johansson Academy Trophy även kommer att ge intäkter till AIK Fotboll över tid då 100 kr per såld matkasse går tillbaka till AIK Fotboll.
Annons-Matse

 

När du handlar på Mat.se ska du för att AIK Fotboll ska få intäkter skriva in rabattkoden “AIK17” när du slutför ditt köp. Första gången som du handlar med koden får du även en rabatt på hela 175 kr när du handlar för minst 700 kr.

Mat.se är en oberoende matbutik med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris. Mat.se har ett fullsortiment av matvaror i kombination med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka dina egna matkassar. Varorna levereras i obruten kylkedja med kylbil till din dörr. När du handlar på Mat.se ingår alltid hemkörning och inga avgifter tillkommer – enda kravet är att du handlar för minst 700 kr.

Att handla mat online har aldrig varit enklare, välj fritt i butiken till bra pris. Mat.se erbjuder fri frakt då du handlar för över 700 kr, vilket också är minimibeloppet för att intäkter ska tillfalla AIK Fotboll, och du behöver inget abonnemang för att handla till riktigt bra priser.

Ungdomsturneringen Lennart Johansson Academy Trophy genomförs i år för sjunde året i rad av AIK Fotboll och spelas på Skytteholms IP i Solna den 26-28 maj 2017. Som enda ungdomsturnering i Europa är Lennart Johansson Academy Trophy godkänd av Uefa.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll