Notar ny samarbetspartner till AIK Fotboll

AIK Fotboll kan med stor glädje meddela att man välkomnar Notar som en ny samarbetspartner till klubben. Notar kommer enligt avtalet mellan parterna att synas på herrlagets matchtröjor under de kommande matcherna i Uefa Europa League.

– Vi på AIK Fotboll är mycket glada över att kunna välkomna Notar som en ny samarbetspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger AIK Fotbolls kommersielle chef Stefan Jonasson.

Notar kommer att synas på bröstet på herrlagets matchtröjor i båda matcherna då AIK möter SC Braga i den tredje kvalomgången i Uefa Europa League. AIK – SC Braga spelas torsdagen den 27 juli på Friends Arena och torsdagen den 3 augusti möts lagen på Estádio Municipal de Braga i Portugal.

I Allsvenskan spelar AIK Fotboll med Hjärt-Lungfonden på matchtröjan. Den 20 mars 2017 meddelade AIK Fotboll via ett pressmeddelande att säsongen 2017 blir huvudsponsorn Åbros sista och för att göra det till en minnesvärd upplevelse väljer man att under Allsvenskans 20 inledande omgångar upplåta tröjplatsen till AIK Fotboll för ett gott ändamål. AIK Fotbolls val föll på Hjärt-Lungfonden, en organisation som klubben har tydliga kopplingar till sedan Ivan Turinas dödsfall.

AIK Fotboll hälsar Notar varmt välkommen till AIK-familjen!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll