AIK Fotboll presenterar Stark Relation

2018.02.21, kl 15:27
AIK Fotboll kommer under rubriken #marknadsveckan att i text och bild presentera en handfull företag som valt att samarbeta med klubben och idag presenterar vi företaget Stark Relation.

Vill du också bli en uppskattad samarbetspartner i AIK-familjen, kontakta AIK Fotboll redan idag.
2018.02.21, kl 15:27

AIK Fotboll ingick ett samarbete med Stark Relation under 2017. Företaget är med i AIK:s nätverk och stöttar även AIK:s damlag.

Stark Relation är en operatörsoberoende återförsäljare av telefonilösningar. Läs mer om företaget här:

Vi ställde 4 frågor till företagets VD, Per Söderström:

“Berätta om Stark Relation”
– ”Vi startade för 2 ½ år sedan. Vi som jobbar på StarkRelation har tillsammans varit verksamma i branschen ca 35 år. Vi såg ett utrymme för att skapa en återförsäljare med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi är en operatörsoberoende partner som sätter kundens behov i fokus. Det gör att vi kan skapa en flexibel och användarvänlig lösning”.

”Varför samarbetar ni med AIK?”,
– ”Vi samarbetar med AIK för få vara en del i de sportsliga framgångarna. Vi är också med i Nätverket vilket gett oss många bra kontakter och roliga affärer”.

”Vad känner ni kring AIK:s arbete 2018 med företag?”,
– ”Nätverket 2017 har varit fantastiskt för oss. Så kan AIK bygga vidare på det under 2018 så kommer det gynna många av företagen som är med där”.

”Vad tror ni om säsongen 2018?”.
– ”Känns superspännande med många bra värvningar. Ska bli intressant att se om damerna tar klivet upp nu också med en riktigt stark trupp”.

Vill ditt företag synas tillsammans med AIK Fotboll under 2018? Kontakta då klubbens representanter för ett förutsättningslöst samtal där de berättar för dig hur vi tillsammans kan bli än mer framgångsrika (kontaktuppgifter hittar du här). Till sist vill AIK Fotboll uppmana samtliga AIK-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartner.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll